Laumamme nuori etäjäsen on Hilla, Nennikka Hillaruovssut.  Haikailin nennikkapentua, kun tunnen yhden huippunennikkan.  Kotiin en pentukoiraa halunnut ottaa, koska Tuikkukin on vielä murkkuikäinen ja täytyy tämä kahden koiran pesue saada ensin jonkinlaiseen kuosiin. Niinpä päädyin ostamaan Hillan sijoituskoiraksi.

Hillan koti on Tohmajärvellä Paulan ja Mikon luona. Olinpa onnekas sijoituspaikan suhteen.  Hilla kävi tänään kylässä, rauhallisen utelias, reipas ja harkitsevainen pentu osasi jo vaikka mitä - kävellä hienosti hihnassa, istua, mennä maahan, vähän odottaakin. Nättinaamainen, vahvarakenteinen, kaikin tavoin tasapainoisen tuntuinen hauveli tämä Hilla. Hieno koira ja taitava emäntä!

Tuikun käyttäytyminen vähän yllätti. On aina ollut iloisen leikkisä, mutta nyt leikki oli aluksi miltei agressiivista ja muutenkin koira kävi kovasti kierroksilla. Ei siis mielestäni käyttäytynyt aivan niin kuin aikuinen koira pentua kohtaan, ehkäpä ei ole vielä tarpeeksi aikuinen eikä myöskään enää ihan pentu. Tai kenties tultiin vähän yllättäen sen reviirille?  Sanni sen sijaan suhtautui Hillaan ymmärtäväisen ystävällisesti. Hillan ja Sannin herkät ja hellät pusuttelut jäivät harmi kyllä kuvaamatta.