Punnitsin pesueen. Kahden viikon painonnousu on lähes neljä kiloa äkkiä laskettuna. Tarkistakoon ken haluaa. Ensin lähtöpaino ja sen jälkeen (suluissa) tämäniltainen paino.

Lädy 400 (1340)

Pikkupoika 260 (865)

Töpöhäntä 380 (1160)

Mustapekka 400 (1260)

Nöpönenä 370 (1160)

Vajaa pari kiloa on siis muuttunut lähes kuudeksi kiloksi kahdessa viikossa. Lädy ja Mustapekka ovat raskassarjalaiset, Töpö ja Nöpö keskikastia ja Pikkupoika kevytsarjalainen. Pikkupoika etenee tarmokkaasti  ja määrätietoisesti omassa sarjassaan.

Tuikun, toisen aikuisen koirani, elämä on ollut aika ilotonta. Tuikku ja Sannihan ovat parhaat kaverukset normaalisti,mutta nyt Tuikku on jäänyt sivuun. Talon muita koiria ei ole lupa laskea pentuosastolle sillä emä saattaa puolustaa pentujaan hyvinkin agressiivisesti toisilta koirilta. Toisaalta vieraat pennut ovat  riistaa ja herttainen musti saattaa hyökätä vaistonvaraisesti niiden kimppuun. Tuikku onkin sitten juoutunut ihmettelemään menoa portin takaa, yöksi (ja välillä päivälläkin) se on teljetty eri huoneeseen. Kunhan pennut vähän kasvavat, nousevat kunnolla jaloilleen ja alkavat vähän enemmän muistuttaa koiraa, on Tuikun aika päästä tutustumaan niihin.

Eilen pienen iltalenkin jälkeen Sanni suostui ensimmäisen kerran leikkimään Tuikun kanssa. Niillä on nimittäin ollut tapana juosta hippasta ja leikkiä piiloleikkiä. Tuikku on usein se, joka juoksee höyrypäisenä ympyrää, tekee harhautusliikkeitä ja kiusoittelee Sannia. Välillä Sanni seisoo maalivahtina ja ottaa Tuikun kiinni, kun se tulee tarpeeksi lähelle. JOskus Sannikin innostuu juoksemaan perässä ja rinnalla. Välillä jompikumpi katoaa koirankoppiin tai maalla aitan alle, piileksii siellä aikansa ja toinen vaanii ulkopuolella. Välillä painivat vimmatusti. Tällaista menoa saattaa kestää pari tuntiakin, lähinnä iltaisin ja silloin kun Sanni on sillä tuulella.

Eilen Sanni siis suostui pikkuisen kyttäilemään ja esittämään, että lähtee ajamaan Tuikkua takaa ja Tuikku veteli vauhdilla kahdeksikkoa, katosi välillä koppiin ja tuijotti Sannia ikkunasta, haukkui intopiukeana. Sitten mamma lähtikin taas pentujaan katsomaan.