DSC_0003.JPG

Poika, emo ja lapsenpiika (häntä näkyvissä) siinä heittävät hyvästejä hihnat solmussa.

Ja niin lähtee Vinski kohti uusia seikkailuja Ouluun Sarin ja Jyrkin kanssa.

DSC_0007.JPG

DSC_0005.JPG

Mitenkähän niiden porojen kanssa käy?  Ehkä Vinski pitäytyy päästäisissä, aika näyttää.

Nyt jos vähän fiilistelen niin onpa ollut mukava kesä vaikken joensuulaisesta lähiöstä ole juurikaan poistunut.  Toki pennut vähemmälläkin hääräämisellä olisivat luovutusikään kasvaneet, mutta saahan sitä kasvattajakin olla vähän hupsu. Pentueen isän emäntä Nina totesikin kulkeneensa lässyttäen paskaa poskessa naapurinsa pentuja hoitaessaan. Voin sanoa samaa.

Kun ne pienet hännät alkoivat vipattaa niin se oli kuin vauvan ensimmäinen hymy. Nyt täällä onneksi vispaa vielä Samu häntäänsä. Hieman orpo olo on ilmeisesti silläkin, kuten Tuikulla ja minulla. Tässä istuskelemme kolmisin sohvalla; Samu sylissäni ja Tuikku vieressäni kaikki kylki toistemme kyljessä. Sanni on ruvennut tänään oikein hätistelemään Samua luotaan. Ilmeisesti se katsoo nyt oman osuutensa päättyneen. Mutta onhan Tuikku.

Kävimme äsken nelisin pienellä kävelyllä. Laitoin Samulle noutajieni vanhan näyttelyhihnan, joka käy myös pannasta. Pienenpieni lenkki kuljettiinkin komeasti nelisin. Sitten asetin kuitenkin Samun reppuun ja Samu selässä repussa kävelytin isommat koirat. Ihan hiljaa ja hiiskumatta Samu repussa istui. Minulla ei ole silmiä selässä, mutta oletan sen tapittaneen pyöreillä ystävällisillä silmillään uteliaana eteensä.

Oka, Nooa, Lyyti ja Vinski ovat nyt sitten omissa kodeissaan. Tiedossa on varmaan kaikilla muutama aika hermoja kuluttava kuukausi niiden suloisten riiviöiden kanssa. Toivottavasti iloa on samalla mitalla nyt ja myöhemmin. Onnea matkaan kaikille!

Huomenna kampaan tukkani :) On syytä kammata myös Sannin tukka, mutta etenkin Tuikun. Sen karva irtoaa nyt ihan levyinä. Niin ja jos pikkuhiljaa purkaisi tämän mutkikkaan kennelsisustuksen. Sanomalehtiäkin voi lattialta vähentää sillä yksi koira lorottaa paljon vähemmän kuin viisi.

Ja voisihan tässä alkaa miettiä Tuikulle sulhoa. Tai jos rehellisiä ollaan - olen jo alkanutkin.