Olemme Tuikun kanssa käyneet rallytokon jatkokurssia - niin innokkaasti, että eilenkin hurautimme paikalle kolmekymmentä kilsaa.Ei näkynyt opea eikä muita oppilaita. Olin unohtanut, että tällä viikolla koulua ei ole.

Minulla olioma  kamerakin tällä kertaa varta vasten mukana, koska en  pysty kopioimaan open Saija Jänkävaaran ottamia kuvia - joissa Tuikun ja miun kontakti näyttää loistavalta. Kuvaa ei nyt sitten tullut, kun ei ollut kouluakaan.

Ensi viikolla taitaa jäädä koulutunti väliin, sillä Hillalla alkoi juoksu ja minä taidan rallata Etelä-Suomessa tutuissa astutusyrityksissä. (Nykyisin huomaan puhuvani yrityksistä. Sen valmiimpaa kun ei ole tullut.) Oikein naurattaa taas tämä ajankohta: Kukaties tärppipäivä sattuu juhannusaatoksi tai - päiväksi (jolloin urokset ovat tietenkin juhannustansseissa eivätkä lainkaan kotona.) No, kuvio on kyllä kasassa eli mitä ilmeisemmin uros on tavoitettavissa.

Rallytokoharkat ovat menneet hienosti (etenkin ottaen huomioon, että muuten emme ole lainkaan harjoitelleet). Pari rataa on  sujunut niin, että Saijan mukaan "Kyllä te tällä suorituksella olisitte alokasluokan läpäisseet".