Tästä kohtaa on helppo napsia kuvia - ainakin osa porukkaa nousee heti laatikon reunalle, jos kuulee läheltä ääniä. (Kuulokin on jo kovasti kehittynyt.) Jokainen osaa jo kierähtää laidan yli.

DSC_0092.jpgDSC_0093.jpg

Ei suinkaan enää pelkästään laatikossa tarvitse pyöriä. Aamulla raivasin koko huoneen painitilaksi. Pojat vein jopa olohuoneeseen - mutta se oli vähän liikaa. Liukasta oli - kuin luistelemaan olisivat opetelleet. Ja tilaa niin paljon, että taisi tulla jo avaran paikan kammo.

 

DSC_0094.jpg

Tarkoitus oli kuvata ja esitellä vähän poikia. Ovat kaikki ihan "pojan" näköisiä - leveänaamaisempia ja "jykevämpiä" kuin tytöt. Kuvaaminen yksin on kyllä melkoista temppuilua, mutta tämmöisiä räpsin. Tässä Tuiverru:

DSC_0095.jpg

Tässä kolmikko: Puhuri, Tuiverrus ja Myräkkä (Myräkkä on hyvin sosiaalinen - ja aina etunenässä matkalla uusiin haasteisiin. Olen ruvennut kutsumaan sitä kotoisasti Mustiksi.

DSC_0096.jpg

Tuiverruksen tuntee edelleen vaaleasta viirusta päälaella.Se on usein Mustin kaverina työntämässä nokkaansa uuteen.

DSC_0097.jpg

Puhuri tässä kurottaa laidan yli. On aivan hilkulla ettei jo keikauta itseään. Puhurin vaalea merkkiväritys ei oikein hyvin tässä näy. (Mustin musta turpa sekä pienenpienet yösilmät sen sijaan näkyvät hyvin.)

DSC_0098.jpg

Tässä jo vähän Puhurin naamavärkin väriä. 

DSC_0099.jpgDSC_0101.jpg

Yritin vähän yksitellenkin kuvata. Ei ollut ihan helppo nakki. Päät kääntyvät sekuntin murto-oassa.

DSC_0103.jpgDSC_0106.jpgDSC_0110.jpgDSC_0113.jpg

Lopuksi vähän "rakennekuvia".

DSC_0114.jpgDSC_0117.jpg

Hyvää viikonloppua! Tytöt taidan ottaa "käsittelyyn", kun saan kuvaukseen kaverin.