Tämä lössi - Sumun ja Topin pennut - täyttää tänään vuoden. Onnentoivotuksia jokaiselle ja ihmisilleen!

IMG-20180731-WA0001%20%283%29.jpg

Kaikki ovat löytäneet paikkansa omassa kotilaumassaan. Luonne-eroja taitaa olla. Uroksilla on viimeinenkin piilotellut kives tipahtanut paikalleen - aika myöhään ja siksi iloiseksi yllätykseksi. 

Onnea jatkoon kaikille! 

Samalla vähän "serkkupojan" eli Pikon ja Liehkun pennun Hugon kuulumisia. Hugosta on kasvanut komea, näyttävä, riistanvärinen uros.  Hyvin tuntuu pärjäilevän vaikka ainoassa silmässä ei näköä ole tai ainakin sitä on hyvin vähän. Munaton silmä on ommeltu kiinni ja kotiväkensä mielestä näkee ainakin liikettä toisella silmällään.

Hugo - Soutajan Kuumotus - oli muuten ainoa Soutajan kennelin kasvatti, joka osallistui Pellon Katselmukseen. 

65998621_10217341317263539_1738484503791

Kuva: Hugon kotiväki.

Lopuksi vielä ikävämpi uutinen. Sanni pääsi taas viime viikolla mökille, mutta nyt kävi huono säkä. Kyy tökkäsi Sannia kuonoon. Eilinen ilta on sitten kuulemma mennytkin Jyväskylässä päivystyksessä. Parin tunnin nesteytyksen ja kipulääkityksen jälkeen palasivat mökille. Toivottavasti mitään vaurioita ei tullut. Viikon päästä on kehotettu hakeutumaan eläinlääkäriin testaamaan maksa-arvot ja sen sellaista. 

Meillä on se mökki ollut 60 vuotta ja koko ajan siellä on ollut sekä kyitä että koiria. Tämä on ensimmäinen tiedetty kerta, kun kyyn ja koiran kohtaaminen päättyy puremaan. Tilaahan siellä olisi molemmille, kunhan näiltä törmäyksiltä vältyttäisiin.