Suuntasimme Tuikun kanssa Ilomantsiin rimpsalle Einon päivänä. Matkalla bongasin tien penkalla metsoja mennen tullen. Vaaroilla tuuli ihan tosissaan. Deittipariskunnan turkit hulmusivat tuulessa ja hauskaa oli:

DSC_0158.JPG

DSC_0121.JPG

Kuhertelusta ei sitten sen valmiimpaa tullut. Olimme vähän myöhään liikkeellä, kuten epäilinkin. Maanantain progetesti varmisti asian.  Nalle on ystävällinen ja topakka uros, joka pysyy kyllä mielessäni tulevissa suunnitelmissa.

Ennen myrskyä teimme monta iltalenkkiä kuun valossa. En muista kuun koskaan paistaneen niin kirkkaasti kuin nyt. Silmiä häikäisi. Löysin kuun valossa joen rannalta taas uuden groksin kokoelmiini. Olen koirien kanssa kulkiessani kanniskellut joen kuljettamia värikkäitä muoviesineitä, joita alkaa olla jo melkoinen kokoelma: erikokoisia ja -värisiä lasten (parittomia) grokseja, muovilapioita, ämpäreitä, kastelukannuja. Joen vastapäisellä rannalla on uimaranta, joten ilmeisesti joki sieppaa sieltä saaliinsa.

Sanni voi hyvin ja näyttäisi, että karvakin alkaa taas kasvaa. Lauantaina vien Tuikun Tuusniemen koiranäyttelyyn. Nämä arktiset rodut esitellään ulkokehissä ja tunnelma on siellä ollut ainakin aikaisemmin mutkaton ja rento. Tuikku sai viimeksi T:n (tyydyttävän), ja uskon vakaasti ettei sen huonommin pärjätä nytkään :)