Syystuuli puhkuu ihan tosissaan, ensimmäiset lumihiutaleetkin on Helsingissä nähty. Liisa käväisi Hillan ja Vuokon kanssa meillä jäljestysreissullaan. Erityisesti Hilla on kuulemma vallan taitava jäljestäjä. Porukalla kahlailtiin sitten näiden nenänkäyttäjien kanssa vaahteranlehdissä. 

Nennikka Tiehppi ja Soutajan Poutapäivä: 

DSC_0082.jpgDSC_0088.jpgDSC_0074.jpgDSC_0064.jpgDSC_0091.jpg

 

Vilkku puolestaan on käynyt pevisoissa Joensuussa: 

Silmät terveet, polvet 0/0, lonkat A/B, kyynärät 0/0, selkä puhdas ja pallit paikallaan. Luonteeltaankin Vilkku on vallan mukava. Kulkee isännän kanssa lähes vapaana ja osallistuu niin erä- kuin pyöräretkillekin. 

Soutajan Konoi Kokkavahti: 

Vilkku2023arton.jpg

Vilkun kuva kotiväen ottama.

Pyry taas osallistui syksyn Katselmukseen, paimensukuisten omaan jokavuotiseen tapahtumaan. 

"Vahva, selkeästi korkeuttaan pidempi uros. Hyvä purenta, vahva pää, jossa korkea otsapenger. Erittäin tummat silmät. Erittäin leveä, pitkä rintakehä. Hyvin asettunut lantio. Hieman pitkä lanne. Karkea turkki. Runsas pohjavilla, Kantaa häntäänsä selän päällä, joka laskee seistessä. Suora, hyvä liike. Esitetään hyvässä kunnossa. Vilkas, ystävällinen luonne." Tuomari Jonna Löytynoja.

Soutajan Lumipyry

Pyry.jpg

Kuva Pyryn kotiväen. 

Kostja ja Tuija ovat myös ahkeroineet. Kostja osallistui Kerimäellä paimennuskokeeseen ja paimensikin kunniakkaasti.  Paimennuskoe 1 H 79 p. Tuomarina Eija Kansanaho-Palonen. kostja20232.jpg

Ehtivänä Kostja on osallistunut myös rumpukurssille. Tämä Tuijan ottama kuva pamahtaa syvälle sydämeen, PARAMPAMPAM. Terveisiä sinne koko bändille!

kostja%20rumpukurssilla.jpg

Niin hienoja koiria ja niin mainioita omia ihmisiä heillä!  Lämpimät syysterveiset ihan kaikille Soutajille ihmisineen!