Helssinkiin, Helssinkiin. 

IMG_0893.jpg

Hilla hyppäsi kyytiin matkan varrelta rajan pinnasta.

IMG_0905.jpg

Ja Hippu oli vastassa Tuusulassa.

 

IMG_0971.jpg

Sunnuntaiaamuna tuli vettä kuin Esteristä, mutta siitähän emme piitanneet.  Olimme todistamassa Katselmuksen kauneimman hännän valintaa. Tässä se heiluu:

pienempi.jpg

Tuomarina oli puhemies eräästä demokraattisen valtiomuodon merkittävästä instituutiosta. Etunimi alkaa Eellä ja sukunimi Hoolla.

Ja sitten juostiin. Silva ja Sanni:pienempis.jpg

Liisa ja Hippu

pienempi2.jpg

Paula ja Hilla:

pienempix.jpg

Tuikku ei oikein ollut juoksutuulella (kuopsutteli maata ja luuli olevansa jäljestämässä):

pienempi1.jpg

Tuomarit olivat tiukkoina:

IMG_0939.jpg

Hilla ja Paula "joutuivat" juoksemaan pisimpään sillä Hilla sai ensin sinisen nauhan ja sitten punaisen. (Muut saimme vain paperilaput).

Sannin lapussa luki, että: "7,5-vuotias  narttu. Rodunomainen pää ja ilme. Hyvä kallo. Kuono, varsinkin alaleuka voisi olla voimakkaampi. Kulmaukset edestä hyvät, takaa hieman suorat.  Selkä ja häntä hyvät. Liikkuu edestä hyvin, takaa hieman ahtaasti. Sivuliikkeet ok. Luonne hyvä.

Tuikun paperissa sanottiin, että " 4-vuotias, kokonaisvaikutelmaltaan hyvä, hieman takakorkean vaikutelman antava narttu. Oikeat rungon mittaushteet. Kevyehkö luusto.  Melko hyvät kulmaukset. Liikkuu vähän ahtaasti takaa, muuten kohtuullisen hyvä liikunta. Hyvä eturinta. Viehko häntä. Hyvä, vähän kihartuva turkki. Hyvä pää, mutta toivoisin vähän voimakkaamman alaleuan.  Viehättävä luonne, joskaan ei aivan parhaalla esiintymistuulella."

Näillä mennää, vai mitä Sanni.

pienempi4.jpg

Kiitos Liisalle, Matille, Nellalle, Paulalle ja Tuulalle! Oli mukavaa. Ainoa asia, mikä harmitti oli, että emme ehtineet paikalle tarpeeksi ajoissa lauantaina niin että olisimme nähneet Nooan kehässä tai edes kehän ulkopuolella.

p.s. Seuran vuosikokouksessa lauantaina saatiin paimensukuisten linjaan kaksi uutta kantakoiraa rotuunoton kautta. Aino Karilas ja Tiina Ahonen olivat tehneet melkoisesti töitä kaivellessaan koirien taustoja. Hienoa. Jollen aivan väärin ymmärtänyt niin tässäpä toinen uusista kantakoirista - oli siis mukana kokouksessa.

IMG_0962.JPG

Harmillisesti heilahti Silvan kamera.