Eilen kävimme ruokintareissulla maatilalla. Lämpötila oli ulkona plussan puolella (sisällä varmaankin miinuksella.) Taivas oli pilvien takana ja maailma harmaa - siis aika tyypillinen tämän talven keli. Tällaiset hifistelyruokinta-automaatit ovat kokonsa puolesta aivan turhakkeita:

DSC_0032.JPG

Isot ämpärimuovista valmistetut rumilukset ovat osoittautuneet kaikin puolin käytännöllisiksi. Ja niitä roikkuukin nyt useita eri puolilla pihaa:

DSC_0031.JPG

Kun velvollisuudet eli ruoka-astiat on täytetty, lähdetään vapaanajuoksulenkille (paitsi minä en juokse.)

DSC_0001.JPG

Tuikku kuuntelee. Ja Sanni juoksee:

DSC_0009.JPG

Sanni on erittäinen oppivainen.  Kun kaivan kameran esille, se lähtee heti juoksemaan minua kohti. Tuli jossain vaiheessa palkittua niitä kohtijuoksemisesta kuvia ottaessani.

Mitä? Joko nyt lähdetään? Juurihan me tultiin!

DSC_0041.JPG

DSC_0057.JPG

Myönnän, että lyhyeksi jäi tämän lauantain käynti. Mutta pistin lämmöt päälle, ja loppuviikosta menemme sitten olemaan. Tapaamme varmaankin silloin myös ruokavieraamme. Nyt nähtiin vain puolityhjät ruoka-astiat.

Pienellä mielikuvituksella näimme myös susiparin jäljet pihassa. Siellä oli nimittäin kahdet ison koiran jäljet, jotka kulkivat vierekkäin samaan suuntaan pihain poikki metsään puhtaalla lumella. Netin pantaseurantakartasta näin, että pannoitettu Loppi- susi parinsa kanssa on liikkunut lähistöllä. Ehkäpä poikkesivat meillä katsomassa, onko ketään kotona. No, saattoi kyseessä olla myös koirapari.