Linkitän tänne tiedot juuri-ilmestyneestä kirjasta "Maalla!" - vaikka tämä ei mikään mainoskanava olekaan.

Miten elämä etenee, kun kaupunkilainen runoilija muuttaa pienten lasten kanssa maalle aluksi asuinkelvottomaan taloon? Millaista on nuorena keski-ikäisenä muuttaa takaisin lapsuuden kotikylään rakentamaan elämäänsä  ja omaa tupaa tuttuun paikkaan? Entä millaista on lähellä eläkeikää muuttaa Oulusta Viroon Muhun saarelle maataloon ja elää siellä elämäänsä? Tai miten helsinkiläinen intohimoinen puutarhaharrastaja asettuu osa-aikaiseksi kyläläiseksi maaseutukylään?  Ja millaista on elämä ekoyhteisössä monen kymmenen vuoden kokemuksella?

Lappalaiskoiratkin ovat mukana kirjassa.  Valokuvaaja ja tietokirjailija, Pilvipolun kennelin Kirsti Hassinen kertoo elämästään  Kolilla maatiaiseläinten - porokoirien, kissojen, maatiaislampaiden ja -kanojen kanssa. Pilvipolun kennel on yksi vanhimmista paimensukuista lapinkoiraa kasvattaneista kenneleistä. 

Minä kerron muutaman vuoden mummonmökkiasumisestani Juuassa Pohjois-Karjalassa. Miten tumpelo kerrostaloasukas onnistuu hankkeessaan? Silloiset lapinkoirani Tuikku ja Sanni pistäytyvät tarinassa siellä täällä, joskin sivuosassa.

https://kirjokansi.omaverkkokauppa.fi/epages/kirjokansi.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2015021935/Products/123

Kirjokannen verkkokaupassa lasku laitetaan kirjapaketin mukaan eli verkkopankkia ei tarvitse käyttää ja kirja maksetaan vasta, kun se on kolahtanut postilaatikosta perille. Minultakin kirjaa voi kysellä. 

Ps, Sumun pennut voivat hyvin.