SIJOITUSKOTI LÖYTYI!

Etsin sijoituskotia Sessan ja Moron uuden vuoden aattona syntyneelle paimensukuiselle lapinkoiran pennulle. Sessa on virallisesti Nennikka Prinseas´sa ja Moro Mierka Nutukas Arvi.  Emä Sessa on 2,5 vuotias ensisynnyttyjä ja  isä Moro kohta 8-vuotias uros, jolle pentue on kolmas. 

Yhdistelmä Kennelliiton KoiraNetissä:

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI22963/14&ReknoE=FI38804/19

Pennut kasvavat Reppulin kennelissä ja ovat luovutusiässä helmikuun lopulla. Sijoituskotiin luovutus voi  tapahtua myöhemmin keväällä, silloin kun sovitaan. 

Tyttöjä kuuden pennun porukassa on tasan kaksi enkä ole vielä omaani valinnut. Värivaihtoehtojakin on se kaksi. Pistän tähän Mirja Siljanderin viikko sitten lähettämät kuvat kolmeviikkoisista. 

IMG-20220117-WA0002.jpg

IMG-20220117-WA0003 (2).jpg

Parkkidominoita pentueessa on vain tämä yksi tyttö ylemmässä kuvassa, joten kuva on varmasti oikeasta typystä. Vaaleita hurmureita onkin sitten neljä joten ihan varma en ole, sattuiko tähän kuvaan tyttö vai joku pojista. Väri on joka tapauksessa kohdallaan. 

Jompikumpi tytöistä liittyy siis Soutajiin ja tarvitsee sijoituskodin, mieluiten Pohjois-Karjalasta.  Pääkaupunkiseutu on kakkosvaihtoehto. Haen pennun Mäntsälästä Reppulista helmikuun lopulla. Matkaan sitten pennun ja kotikoirieni Tuikun ja Humun kanssa Pohjois-Karjalaan. Siellä meihin voi käydä tutustumassa. 

Kiinnostuitko sijoitusvaihtoehdosta? Saattaisiko se sopia sinulle? Kasvattajalle koiran sijoitus on tapa jatkaa kasvatustyötä silloin, kun kasvattaja ei voi suurentaa koiralaumaa omassa kodissaan. Vastaanottajalle (sijoituskodille) koira on kuin oma, mutta omistus- ja jalostusoikeus jää kasvattajalle. Minä olen sopinut aiemmissa sijoituksissa sopinut oikeudesta teettää nartulla yhden pentueen mikäli se terveytensä ja luonteensa suhteen osoittautuu jalostuskelpoiseksi. Sen jälkeen (tai jos jalostuksesta jostakin syystä luovutaan) omistus siirtyy vastaanottajalle (sijoituskodille). 

Sijoitussopimus tehdään Kennelliiton sopimuslomakkeelle, johon voit tutustua linkissä alla.

https://www.kennelliitto.fi/lomakkeet/sijoitussopimus-narttukoirasta-taytettava

Ota yhteyttä, mikäli kiinnostut sijoituksesta ja  juuri tästä pennusta.